Rodgers & Hammerstein Koncert

Fredag d. 21/2, lørdag d. 22/2, samt søndag d. 23/2, synger Lars med i konceptet “De Faster Synger” på Fredericia Teater. Denne gang kaster teatrets faste ensemble sig over makkerparret Rodgers og Hammerstein. Lars er konferencier, og vil guide publikum igennem makkerparrets imponerende bagkatalog, samt deres store betydning for den morderne musical.


Fra teatrets hjemmeside:
“Sound of Music, The King and I, South Pacific, Oklahoma og mange flere. Rodgers og Hammerstein producerede den ene hitmusical efter den anden i musicalens guldalder på broadway i 40’erne og 50’erne. Ved denne koncert kan du høre en stribe af disse gamle klassikere, når Fredericia Teaters faste ensemble kaster sig over den berømte sangskriverduos sangkatalog.”

Klik her for at se mere og bestille en billet.