A Hero’s Tale – AFLYST

OBS. Forestillingen er desværre aflyst.

Premiere: 17/4-2020.
Som arving til rigets største forretningsimperium bliver den unge Albert med en enkelt guldmønt som startkapital sendt ud i verden for at bevise sit værd som købmand. Hans færd bringer ham til rigets fjerneste afkrog, hvor han blandt legendariske dragedræbere og deres ekstatiske fans håber at skabe sig en formue på salg af souvenirs. Hans plan begynder dog at smuldre, og han følger desperat med, da skæbnen leder ham ned af en vej, der kunne føre til rigdom og berømmelse – men mere sandsynligt ender i en drages mavesæk.

A Hero’s Tale er en original og fantasifuld fortælling for hele familien, der bringer tonen fra Fredericia Teaters store eventyrforestillinger ind i den lille sals (LIP Salen) intime rammer. En storslået, episk musical i lommeformat.

Musikken er skrevet af Arthur Lafrentz Bacon, hvis melodier før har kunnet opleves i forestillingen Bleeding Love (Lille sal 2015), mens manuskriptet er skrevet af Mads Æbeløe Nielsen, der også stod bag Shu·Bi·Dua, Seebach, Esaura og A Midsummer Night’s Steam og den New York baserede off-Broadway forfatter Randy Blair.

Lars kan opleves i rollen som cabaret-stjerne-goblinen (!), Argus.

Køb billetter her